Gazdaképző 2017-2018

Középiskolai beiratkozás 2017-2018 tanévre

Időpont: 2017. június 23., péntek, 15.00-16.30
Helyszín: Forrás Óvoda Mezőkövesd, Mártírok u. 10., bejárat az épület hátsó bejáratánál

Szükséges dokumentumok:
– Befejezett iskolai végzettségről bizonyítvány, igazolás
– Személyigazolvány
– TAJ kártya
– Lakcím kártya
– Diákigazolványhoz “NEK” igazolás*
– Amennyiben van, a legutóbbi szakértői bizottsági vizsgálat szakvéleménye
– Amennyiben van, kedvezményre jogosító igazolás (pl. rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről, érvényes önkormányzati határozat)
– Amennyiben van, tartós betegségről orvosi igazolás

Eredeti dokumentumok szükségesek, amit lemásolunk, illetve ezek másolata is megfelel, ha hozza a szülő, kivétel a bizonyítvány, amit kérünk leadni és az első befejezett tanév végén kapnak vissza a tanulók.

Szükséges lesz további dokumentum, nyilatkozat (tankönyvigénylés, adatok, étkezés, fotó/videó hozzájárulás, lovaglás, művészeti képzés) helyszínen történő kitöltésére is.

A beiratkozást, majd a tanuló elektronikus rendszerben történő rögzítését követően lesz lehetőség arra, hogy iskolalátogatási igazolást kérhessenek a szülők. Ez többek között az utazási bérletek intézéséhez is szükséges lesz majd. Az iskolalátogatási igazolásra vonatkozó igényeket kérjük jelezni a beiratkozáskor, illetve a későbbiekben az iskolatitkárral lehet egyeztetni erre vonatkozóan.

* A diákigazolvány igénylést (ami ingyenes)  amennyiben nem nagykorú tanulóról van szó, a szülő indítja el az illetékes okmányirodában még a beiratkozás előtt (gyermeket is vinni kell) és az igénylésről ott kiállított ún. “NEK” lapot hozzák a beiratkozásra magukkal. Ez szükséges ahhoz, hogy a tanulónak az intézmény megkérje elektronikusan a diákigazolványt, ami várhatóan tanévkezdésre elkészülhet.

További tájékoztatás: Hajdu Noémi Felícia iskolatitkár,  Telefon: 70/490-8471

2017-2018 Tanév Ideiglenes Felvételi Jegyzék

2017-2018 TANÉV IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK LETÖLTÉS