Intézményvezetői tájékoztatás / Skype etikett

Tisztelt Szülők, Tanulók!

Köszönjük az eddigi közös munkát és a közös sikereket. Az eredmények megtartása és lehetőség szerinti fokozása érdekében kérjük olvassák el és tartsák, tartassák be a következő általunk fontosnak ítélt szempontokat, szabályokat.
A fontos tudnivalókat itt olvashatja:
00. Március utolsó hétvégéjén óraátállítás. Egy órával kevesebbet alszunk, előre kell állítani a mutatót.
0. A jelen helyzetben a skype miatt akarva-akaratlan egymás családja életébe is beleláthatunk. Ne felejtsük el, hogy mit csinálunk, mit és hogyan mondunk, akkor sem, amikor az éppen skype-on tanuló gyermekkel egy helyiségben vagyunk. Tanítunk, tanulunk, de nem tartozik minden ránk, és mi se terheljünk másokat fölölegesen.
1. A skype-os etikett a mellékletben. Kérjük, a szülő, gyermek egyaránt ismerje meg és alkalmazza.
2. Amennyiben gond van a skype belépéssel, úgy a tananyag.forrasuli.hu netes felület Segítség menüpontjában megtalálja a rendszergazda elérhetőségét. Őt kell keresni!
3. Az 1. és 2. osztály énekkönyvei, továbbá a technikából érintett évfolyamok közlekedési kisokos munkafüzetei átvehetők munkanapokon 8.00-9.00 vagy 12.00-17.00 óra között Mezőkövesden a Mártírok út elején található zöldséges boltban (Smaragd divatáru és virágbolt között, óvodánk közelében). Az átvételről egy aláírást is kérünk. A tardiak az iskolában vehetik át szintén aláírás ellenében. A folyosón, a bejárati ajtóval szembeni asztalon találhatók a könyvek és lap az átvétel igazolásához.
4. Akinek az iskolában elintézni valója lenne, jelenleg munkanapokon 8-12 óra között lehet kivételesen indokolt esetben, személyesen eljárni az iskolában. Egyébként kéréseikkel  munkaidőben az intézményi telefonszámon 70/492-8471, vagy forrassuli@gmail.com címen Hajdu Noémi Felícia iskolatitkárt keressék illetve az osztályok facebook csoportjaiban és más módon tartsák a kapcsolatot. Mostanig az osztályfőnökkel, szaktanárokkal megbeszélt, a fentiektől esetlegesen eltérő, alkalmi megoldásokat, kizárólag egyszeri, kivételesen egyeztetett eseteknek tekintse mindenki, de mostantól a kértek, kijlöltek szerint járjanak el a pedagógusok és szülők egyaránt.
A részleges kijárási tilalomnak és annak értelmezésének megfelelően járjunk el!
 
Köszönjük a megértést és a további együttműködést! Mindenki vigyázzon magára és szeretteire.
Isten áldjon mindenkit! 
Guba István
intézményvezető