TÁJÉKOZTATÁS

Kedves Szülők és Gyerekek!

A kialakult helyzet mindannyiunk számára egy újfajta kihívást jelent, amire én hittel tekintek az alábbi ige fényében: „akik Isten szeretik, azoknak minden a javukra szolgál.” (Róm. 8,28)

A távoktatás megszervezése, személyre szabása és minőségi szinten tartása egy hosszabb folyamat, ezért türelmet kérünk mindenkitől és szinte biztos biztos, hogy hétfő reggelig nem lesz kész. Dolgozunk rajta, és mindenkit személyesen fogunk értesíteni.

Fontos lenne tudnunk, hogy a gyermekfelügyeletet kik nem tudják megoldani, valamint azt is, hogy kinek okoz problémát a napközbeni étkeztetés. Kérném ezzel kapcsolatban egy SMS küldését az alábbi telefonra:70/492-8471

Külön tájékoztatnám az ovis szülőket, hogy szerdától (márc.18.) az óvoda működésében rendkívüli üzemmód lép éltbe, és csak azokat a gyermekeket fogadjuk, akiknek a szülei rajtuk kívül álló okok miatt nem tudnak otthon maradni. Kérném jelezni az alábbi telefonszámra :70/492-8472

Szeretnék még egy szombaton elhangzott (Hámori Attila) próféciát megosztani: azt kapta, hogy ez a helyzet azért van, hogy mindenki számára kiderüljön mi a LÉNYEGES, és mi a LÉNYEGTELEN. Magam részéről egyet tudok vele érteni, és kívánom mindenkinek, hogy keresse az odafenn valókat először. Ezenkívül ilyen helyzetben az emberek sokszor félelemből cselekszenek, ami könnyen meggondolatlansághoz vezethet. Ehelyett higgyük el: Isten a szeretet. A szeretetben nincs félelem, sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet. (1 Jn. 4,18)

Guba István
intézményvezető