Az év első harmada azon időszak, amikor átgondolhatod, melyik egyháznak szervezetnek ajánlod fel  adód 1+1%-át.

Rendelkezz!

Ha önadózó vagy (magad készíted a bevallást, vagy mást bízol meg vele), akár a NAV-ot bízod meg a bevallással rendelkezz adód 1+1%-áról! Neked kell, hogy fontos legyen ezen lehetőséged kihasználása. A NAV munkatársa nem valószínű, hogy vissza fog kérdezni, ha te nem szólsz, nem kötöd ki előre az 1%-ról való döntésedet. Neked is megnyugtatóbb lehet, ha tudod, hogy legalább az a 2×1% biztos helyre került! Adónk 1%-át a Magyarországon bejegyzett egyházak valamelyikének ajánlhatjuk fel, míg +1%-ról, valamely civil szervezet számára dönthetünk.

AZ ADÓ 1+1% FELAJÁNLÁSA NEM KERÜL SEMMIBE SEM, DE ÓRIÁSI SEGÍTSÉG!
KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGTESZED FELAJÁNLÁSODAT!

Egyház:

Magyar Pünkösdi Egyház
Technikai szám: 0138

Egyesület:

Új Forrás Egyesület
Adószám: 18734610-1-05

Az intézményt támogató Új Forrás Egyesületet 2015-ben alapította a tantestület 13 tagja. Alapvető célja az intézmény hosszútávú, minőségi működésének a megsegítése mindenféle módon. Az egyesület 2018-től jogosult az 1% elfogadására.

Tudtad az 1%-os rendelkezésről?

A régi borítékos „rendszert” akkor is lehet alkalmazni, ha az adóbevallás a NAV részére már megtörtént, de a bevallásban elfelejtettél rendelkezni a felajánlásról, akkor utólag külön borítékban, május 22-ig még van lehetőséged ezt megtenni. Külön be kell küldeni a NAV-nak, tehát nem gond, ha nem a bevallással egyszerre megy. Még akkor is meg lehet tenni, ha valaki elektronikusan már beküldte a bevallását. FONTOS, hogy ez csak azokra vonatkozik, akik a felajánlást még nem tették meg! Ha ez már megtörtént, akkor azon módosítani nem lehet!