Isten hozta középiskolánkban!

Új lehetőségként gazdaképzést kínálunk 2016. szeptemberétől. A falusi gazda mestere volt munkájának. Értője időjárásnak, tudósa földnek, növénynek, állatnak, ami elromlott megjavította. Szakértelme nemcsak családját látta el minőségi élelmiszerrel, hanem az egész országot. Ma is szükség van jól képzett agrárszakemberekre.

Bemutatkozás

Kedves Diák!

„Te majd kezén fogsz és hazavezetsz” énekli Presser Gábor az egyik számában. Mi ezt nem ígérjük, nem is ígérhetjük, mert haza nem, de azt igen, hogy valahová elvezetünk, és közben fogjuk a kezedet. Hogy meddig jutunk el együtt. azt megmondani nem tudjuk, csak azt, hogy ez az út helyes, és amíg itt vagy velünk, addig mi is veled vagyunk. Nem kecsegtetünk mámoros bulikkal, skandináv osztálykirándulásokkal, viszont amit megígérünk, azt be is tartjuk.

Tisztelt Szülő!

„A MI iskolánk…..” Sok bemutatkozás így kezdődik. Ez nem, mert ez nem a mi iskolánk, hanem a diákoké. Önök kedves szülők és mi itt dolgozók is csak a feltételeket biztosítjuk „gyermekeink” számára ahhoz, hogy itt a szemünk láttára nőjenek fel. Csak önökkel együtt tudjuk nevelni, oktatni, formálni őket egészen addig, míg a végén szívünkben büszkeséggel, és be kell vallanom könnyes szemmel, de elengedjük a kezüket.

Ignácz József
Szakképzési vezető