DIGITÁLIS OKTATÁS? NEM LEHETETLEN KÜLDETÉS III.!

Tisztelt Szülők!

2021.03.08.-31. között digitális oktatás lesz. 2021.01.-06. a tavaszi szünet. Legközelebb április 7-én remélhetjük, hogy visszatérünk a normál oktatáshoz, ha a kormány döntése lehetővé teszi.
Önök és mi már egy összeszokott csapat vagyunk, nem először küzdünk közösen ebben a kihívásban. Mi továbbra is adjuk azt a segítséget támogatást, amit a korábbi megpróbáltatások idején is – online órák, tanagyag feltöltése a felületre stb. -, de kérjük, hogy Önök is segítsék, ha kell felügyeljék, biztassák a gyerekeket. Ugyanakkor szükségük lesz arra, hogy mozogjanak, friss levegőn is legyenek ne csak a gép előtt üljenek. Külön figyeljenek az esetlegesen megjelenő kimerültség, nyomott kedélyállapot jeleire. Az osztályfőnökök, szaktanárok, az iskolavezetősége, lelki kifáradás esetén az iskolai lelkipásztor különösen is a segítségükre van. Ugyanakkor kérjük, csak az indokolt, szükséges esetben és elfogadható időpontban keressék őket. Az esti órák és hétvégék az ő számukra is ugyanúgy a családi és egyéni pihenés vagy egyéb kötelességek teljesítésének az időszaka. Éljenek az osztály -és szülői csoportok adta információ és támogatás lehetőségekkel is.

A következő időszakot illető néhány információt hadd osszak még meg:

  • Az iskola nem tart ügyeletet azon gyerekek számára, akiknek az elhelyezését nem tudják megoldani a szülők a digitális oktatási időszakban.
  • Munkanapokon várhatóan 9-12 között lesz bent az iskolában a vezetőség közül valaki. 
  • Az iskolai telefonszámon 70/492-8471 Hajdu Noéminál iskolatitkártól kérhetnek segítséget. 
  • Befizetéseket utalással fizessenek a szülők. 
  • tananyag.forrassuli.hu a felület ahol megtalálnak mindent a szülők, tanulók a tanulással kapcsolatban. Ezen az oldalon a Segítség menüpont alatt érhető el a rendszergazda.

Kitartást kívánok az elkövetkező időszakhoz. Ha nehéznek tűnne bizalommal tekinteni ezekre a napokra, jusson eszükbe a tanév igeverse: “A hit hallásból van, a hallás pedig Krisztus beszéde által!” (Róm 10.17)  Olvassák a Bibliát, merítsenek erőt, látást, hitet Isten kijelentéséből! Iskolalelkészünk szívesen nyújt segítséget ennek elkezdésében is.
Vigyázzanak magukra, egymásra.
Legyenek türelmesek.

Üdvözlettel: Guba István intézményvezető